club lamasia

Vols gaudir del club de clients del restaurant La Masia?
Quins avantatges tens per pertànyer al club?
1
Ser el primer en rebre les novetats que organitza el club La Masia. T'enviarem de primera mà tots els esdeveniments que fem a La Masia al teu correu electrònic: maridatges, sopars temàtics, presentacions de vins, presentacions de nous productes que van surtin al mercat, etc...
2
Vols saber quin menú tenim cada dia a primera hora? Cada dia podràs saber quin fum treuen els nostres fogons i poder reservar els plats que més t’agradin per poder evitar el “ja s’ha acabat”, tot això ho podràs fer via e-mail.
3
Tenir preferència a l’hora de fer reserves. Els socis del club La Masia tindran preferència a l'hora de reservar taula.
4
Gaudir dels descomptes que es van acumulant cada cop que vens a dinar, només pels socis del nostre club. Cada 10 dinars de menú diari obtindràs un menú cap de setmana gratuït o un altre menú diari gratuït.
5
Tenir una consultoria de cuina al teu servei. Mitjançant el nostre correu electrònic, ens podràs consultar els dubtes que tinguis a l’hora d'elaborar els teus plats a casa teva.
6
Facturació mensual. Si ho desitges,t’enviem la facturació de totes les despeses que hagis consumit al nostre restaurant mensualment.
7
Tot això que et proposem és totalment gratuït, per que gaudeixis tu i les teves amistats de la nostra oferta gastronòmica.
Animat i uneix-te al Club La Masia... per no res obtindràs molt a canvi!.

Comparteix-ho